συν-ύπαρξη

Καλλιτεχνική έκφραση και ελευθερία. Ένα εργαστήριο για ενήλικες που αναζητούν τη χαρά του καλλιτεχνικού παιχνιδιού.

Σώμα, μετακίνηση, ροή, ποιότητες, δυναμικές, επανάληψη, παύση, συν-κίνηση, συν-ύπαρξη, μουσική, ανάσα.

  • Ενήλικες
    90 λεπτά / 8 θέσεις

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια ενηλίκων είναι μία ιδέα που οργανώθηκε μετά από πολλά αιτήματα γονέων για παιχνίδι.. Κάποιες ώρες μέσα στον μήνα, που θα αφορούν στην χαρά του παιχνιδιού, την αισθητηριακή εξερεύνηση και απόλαυση, την επικοινωνία με τον εαυτό και την ομάδα.

Στις συναντήσεις μας θα προσπαθήσουμε να ξανασυναντήσουμε την ανεμελιά, την δημιουργική διασκέδαση, την ανθρώπινη επαφή, να συγκεντρωθούμε στις δυνάμεις μας, και να απολαύσουμε τα οφέλη της ενασχόλησης με την τέχνη. Εμπνεόμαστε από ζωγράφους, ποιητές και καλλιτεχνικά κινήματα, θεατρικές ασκήσεις που αφορούν στην αυτοέκφραση και συνεργασία. Δημιουργούμε ένα νήμα από τον «εαυτό», στους «άλλους» και στον κόσμο που μας περιβάλλει, με απώτερο σκοπό να μετριάσουμε το άγχος της καθημερινότητας μέσω της δημιουργικότητας, να θυμηθούμε καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, να εκφραστούμε ελεύθερα και να γελάσουμε. Εργαλεία μας, το σώμα μας, η φωνή μας και οι ιδέες μας!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι άνετα ρούχα και διάθεση!

Η ομάδα θα είναι σταθερή, η συμμετοχή για όλο τον κύκλο, μια Παρασκευή το μήνα από Οκτώβριο μέχρι Μάρτιο. Συντονίζει η Μαρίζα Τσάρη (ηθοποιός, art therapy Msc).

Ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου 19:00-20:30

ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ 90€

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
dos@dosforkids.gr // 2104813216 // 6945998466

μαρίζα τσάρη

Η Μαρίζα φέτος θα μας πει πολλά. Για τα παραμύθια και το θέατρο, για τα παιχνίδια και τις αισθήσεις μας, για τις συγκρούσεις των ρόλων και την αξία να παίρνει κάποιος θέση και φυσικά για τη διασκέδαση και τη φαντασία.