η ομάδα

Το dos είναι όσοι το αποτελούν. Όσοι πειραματίζονται, παίζουν και δημιουργούν μαζί. Η ομάδα του.

Στο dos συναντήθηκε το όραμα και η επιμονή της Δήμητρας με τη γλυκύτητα και τη δημιουργικότητα της Κωνσταντίνας. Ήρθε και η Μαρίζα με τον συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου και την αστείρευτη διάθεσή της για πρωτοπόρα εργαστήρια, παιχνίδια και γέλια. Ο ενθουσιασμός και η πείρα της Ειρήνης μαζί με τους μουσικούς πειραματισμούς του Δημήτρη και την πολύτιμη θεραπευτική του προσέγγιση έκαναν την ομάδα μεγαλύτερη. Η Βασιλική μας έφερε την ενέργεια και τη μαγεία της και η Μαρία την ηρεμία και τη χάρη της χορευτικής της προσέγγισης στο κάθε παιχνίδι μας.

Δίπλα μας από την αρχή φίλοι, παιδαγωγοί και αγαπημένοι μας στηρίζουν, μας παρακινούν και γίνονται οι ίδιοι αφορμές για ιδέες, πειραματισμούς, νέα βήματα. Οι συμβουλές του Γιώργου, οι διαρκείς ερωτήσεις του Κώστα, η άπειρη υποστήριξη του Στέλιου και φυσικά πέρα και πάνω από όλα το φωτεινό βλέμμα του Ορέστη.

Τα φωτεινά βλέμματα τον παιδιών μας είναι που μας ενθαρρύνουν και μας προκαλούν να γίνουμε καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, τις προκαταλήψεις μας, τις ευκολίες και τις σιγουριές μας. Να δημιουργήσουμε.

#dos #επιμέλεια

#ζωγραφική #παιχνίδι

#θέατρο #παιχνίδι

#χορός #παιχνίδι

#μουσική #χορός