Εμμανουέλα Κυριάκου

Στόχοι της Εμμανουέλας είναι να βρει τι αγαπάει κάθε παιδί και να το ενισχύσει, να του μεταδώσει την αγάπη της για τη γνώση και να του δείξει πως κάθετι νέο είναι ένα ταξίδι που ακόμα κι αν δε μας πάει στον αγαπημένο μας προορισμό, άξιζε τελικά να το κάνουμε!

Εμμανουέλα Κυριάκου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά. Αποφοίτησε από το τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ το 2007 και συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό τμήμα της ίδιας σχολής στον τομέα Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας και Δογματικής. Αυτή την περίοδο παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών για την Ειδική Αγωγή. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και έχει κάνει πανεπιστημιακά μαθήματα αραβικών και εβραϊκών, καθώς και μαθήματα πιάνου, χορού και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πάνω στο θεατρικό παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό της Εβίτας Παπασπύρου.

Εργάζεται ως παράλληλη στήριξη σε παιδί δημοτικού σε σχολείο ειδικής αγωγής και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πανεπιστημιακά φροντιστήρια. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με τη μελέτη παιδιών δημοτικού και την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Λατρεύει τα ταξίδια, τα φαγητά, την τέχνη σε όλες της τις εκφάνσεις,τη γλώσσα και την ιστορία. Θαυμάζει πολύ τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους και βρίσκει σε καθέναν από αυτούς κάτι το μοναδικό. Πιστεύει στην Αγάπη, την Αλληλεγγύη και την Ελπίδα, τόσο δηλαδή στην ιδέα της, όσο και στο ίδιο της το κορίτσι που έτσι λέγεται.

Υπάρχει κάτι μαγικό στο να ανοίγεις νέους ορίζοντες στους μικρούς ανθρώπους και αυτή η μαγεία κατάλαβε από πολύ νωρίς πως θα την οδηγεί και θα τη συναρπάζει σε όλη της τη ζωή. Στόχοι της είναι να βρει τι αγαπάει κάθε παιδί και να το ενισχύσει, να του μεταδώσει την αγάπη της για τη γνώση και να του δείξει πως κάθετι νέο είναι ένα ταξίδι που ακόμα κι αν δε μας πάει στον αγαπημένο μας προορισμό, άξιζε τελικά να το κάνουμε!

summer camp 1

summer camp

Κλείστε θέση! Το dos διοργανώνει φέτος το καλοκαιρινό του camp με βιωματικές δράσεις και παιχνίδια για δύο ηλικιακές ομάδες.

  • παιδιά 5-7 ετών / 8:30 ώρες / 15 θέσεις
  • παιδιά 7-11 ετών / 8:30 ώρες / 15 θέσεις