παρακαλώ “προσδεθείτε”

Σε αυτόν τον κόσμο τον μικρό, τον μέγα, που εξασκούμαστε στη ζωή, η ποιότητα της γείωσης και του πετάγματος, ίσως είναι η βασική προσφορά των ενηλίκων στους μικρούς φυσικούς yogis, τα παιδιά!

#χορός #σώμα #δράση #ένταση #ρυθμός #κίνηση #ακινησία #μέσα-έξω #κάτω-πάνω #κοντά-μακριά #ήχος-σιωπή

  • παιδιά 18-36 μηνών με γονείς / 50 λεπτά
    8 θέσεις

Τα παιδιά χρειάζονται ένα περιβάλλον αγάπης και ασφάλειας, που επιτρέπει στο μεγάλωμά τους να εξελίσσεται με δυναμική, εμπιστοσύνη, συνοχή και αρμονία.

Κάτι σαν τον γλάρο Ιωνάθαν, όταν το παιδί μάθει να πατάει γερά στη γη είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει ανάλαφρα στη διαδρομή του, απολαμβάνοντας την πτήση.

Απόλαυση και χαρά, είναι οι μαγικές λέξεις που κουβαλούν συνέχεια μέσα τους οι μικροί yogis. Στο τοπίο της χαράς και της απόλαυσης τρυπώνει το παιχνίδι, η γιόγκα για βρέφη και παιδιά και η κινητική έκφραση που με παλ αποχρώσεις καθοδήγησης μετατρέπεται σε χορό.

Συνοδοιπόροι των μικρών yogis στο πανηγύρι ρυθμών και μουσικών, θέσεων γιόγκα και κινητικής/χορευτικής έκφρασης, εναλλαγών ρόλων, αισθήσεων, φαντασίας και πραγματικότητας θα είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών χτίζοντας όλοι μαζί μια κοινότητα χαράς και γείωσης που υπόσχεται σταδιακή και μελλοντική απογείωση.

Ειρήνη Αλεξίου

H Ειρήνη Αλεξίου ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Χορογράφος – Σκηνοθέτης, performer, Yoga Instructor.